Je bekijkt de reis...

a
A
22 januari 2016 09:49 | Door: Dorothé
Hi Anna,
Leuk dat ik tegenwoordig zoveel bloggende nichten heb op waarbenjij nu en ook de Monktonblog. Ik weet dat bloggen altijd meer tijd kost dan je denkt en daarvan heb je natuurlijk meestal te weinig als je zo'n druk leven hebt. Ook altijd heel leuk om over je sportactiviteiten te lezen. Een HM in Bath is teveel zeker. Misschien hebben ze een kortere afstand? Misschien zien we elkaar nog ergens... groetjes, Dorothé
31 januari 2016 20:06 | Door: Opa Marcel
Hallo Schoonheid,
Het was weer fijn om van jou te horen, vanuit Good old England. Geniet er nog maar van. Alleen over de "terms" moest ik even bij de les blijven. Soms zit het daar wat vreemd in elkaar. Net zoals hun taal af en toe.
Zij schrijven bijvoorbeeld "street", zij zeggen "striet", zij bedoelen "straat" en zij rijden ook nog eens aan de verkeerde kant van de weg!
Ik heb ooit eens vijf jaar lang binnen een Britse organisatie gewerkt (in Mönchengladbach nota bene). Nou dat was wennen hoor. Gaven wij als nieuwkomers een house warming party, waar veel collega's op af kwamen en er heerste de hele avond een soort "ouwe jongens krentenbrood sfeer" alsof we elkaar al jaren kenden. De volgende dag op het werk kwam ik enkelen van hen tegen en ik begroette ze in het voobijgaan, maar ze liepen straal langs mij heen zonder iets terug te zeggen of mij ook maar aan te kijken. Het zal wel typisch Brits zijn en wellicht wordt dat ook in de taal ook duidelijk, want niet voor niets schrijft men I met een hoofdletter en you met een kleine letter, dacht ik toen.
31 januari 2016 20:07 | Door: Opa Marcel
31 januari 2016 20:07 | Door: Opa Marcel
1 februari 2016 14:11 | Door: Opa Souman
Nou nou, zo kan hij wel weer. Dit programma gaat heel selectief te werk. Als een reactie aardig of leuk wordt gevonden, moet dat kennelijk blijken door het meerdere malen te plaatsen. Ik ben zeer vereerd door al deze plaatsingen.